Iso Whey V2 (2000gr)

39,90 Incl. BTW

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Iso Whey V2 is de 2de generatie wei isolaat! Iso Whey V2 bevat het hoogst mogelijke eiwitgehalte en heeft heerlijke smaken. En dat ook nog eens tegen de laagste prijs van Europa!

Iso Whey V2 eigenschappen:

Iso Whey V2 bevat uitsluitend whey eiwit isolaat. Wij garanderen de hoogste kwaliteit van Europa. Een lager gehalte aan vet en koolhydraten en een hoger gehalte aan eiwitten bestaat simpelweg niet!

En dan de smaken…! Heerlijke milkshake smaken, die nooit gaan vervelen!

Iso Whey V2 is verder vrij van onnatuurlijke en schadelijke stoffen als Aspartaam en Natrium Cyclamaat.

Productkenmerken:

  • Heerlijke milkshake smaken
  • Nieuwste instant methode; perfecte oplosbaarheid
  • Beperkt de spierafbraak en verbeterd het herstel
  • Betere opbouw van vetvrije spiermassa
  • 93% eiwit per dosering (smaak naturel, droge stof)

Bijzonderheden:

  • Geproduceerd met de nieuwste productietechnologie
  • Superieure kwaliteit en optimale werking
  • Snelst mogelijke eiwitbeschikbaarheid voor uw spieren
  • Bevat unieke eiwitfracties die het immuunsysteem kunnen ondersteunen

Ben jij een serieuze sporter die alleen genoegen neemt met het allerbeste eiwitproduct? Een eiwitproduct met een razendsnelle en uiterst effectieve werking? Met een maximaal eiwitpercentage, maar met nagenoeg geen vet, lactose en koolhydraten? Een eiwitproduct waarmee je nu eens wél een lekkere shake kunt maken die totaal niet klontert? Kies dan voor kwaliteit…kies Iso Whey V2!

Eindelijk een shake die totaal niet klontert en volledig oplost!
Iso Whey V2 voldoet aan al deze strenge eisen! Iso Whey V2 bevat alleen whey proteïne isolaat die middels het nieuwste productieproces in een spiksplinternieuwe productiefaciliteit wordt verkregen. Hierdoor hebben de eiwitten hun functie volledig behouden. Dit in tegenstelling tot vele andere wei eiwitten op de hedendaagse markt. Het eiwitpoeder in Iso Whey V2 is bovendien instant gemaakt met de nieuwste lage hitte instant methode. Hierdoor ontstaat een zeer fijn poeder met unieke oploseigenschappen.

Zeldzaam hoge kwaliteit
Iso Whey V2 heeft een speciaal productieproces ondergaan. Hierdoor hebben de eiwitten hun waardevolle gezondheidsbevorderende eigenschappen behouden en zijn de aminozuren zeer geschikt voor een razendsnelle eiwit opbouw. Het bijzondere is dat in élke fase van het productieproces een lage temperatuur wordt gebruikt en dat ook de uitgangsmelk niet onder hoge temperaturen is gepasteuriseerd. Meestal zegt men wel dat de wei ‘koud’ geproduceerd is (men bedoeld dan tussen 65-75 graden Celsius), maar als de melk is gepasteuriseerd en als in het instant proces het poeder met hitte wordt gedroogd (meestal het geval) dan is het kwaad al geschiedt.

Iso Whey V2 heeft de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid (bv) van 157! Hoe hoger de bv, hoe sneller de eiwitten beschikbaar zijn voor de plaats waar jij ze nodig hebt; jouw spieren! Met een bv van 157 (index: ei-eiwit = 100), worden de eiwitten echt razendsnel afgebroken en aan jouw spieren beschikbaar gesteld. Sterker nog, neem je direct na de training een shake, dan zullen de eiwitten binnen de uiterst belangrijke anabolic window of opportunity, volledig door jouw spieren kunnen worden aangesproken. Hierdoor kun je een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken. Namelijk een maximale beperking van de spierafbraak, een maximaal herstel en maximale en bovendien volledig vetvrije spieropbouw. Wat wil je nog meer?

Iso Whey V2 is van een zeldzaam hoge kwaliteitsklasse en eigenlijk niet meer te vergelijken met standaard wei isolaten. Kies je voor het beste voor jouw spieren? Kies dan voor Iso Whey V2!

Iso Whey V2 garandeert de volgende eiwitfracties:

Beta Lactoglobuline 43-48 %
Alpha Lactalbumine 14-18 %
Glycomacropeptide 24-28 %
Immunoglobuline G 1-3 %
Lactoferrin <1%
Bovine serum albumine 2 %

Iso Whey V2 gebruik:

Sport: Neem direct na elke (zware) inspanning een Iso Whey V2 shake. Een tweede shake kan bijvoorbeeld in de ochtend, na het ontbijt genomen worden. Mix 1 scoop (27g) met 200ml melk (voorkeur) of water.

TIP! Neem ’s avonds een trager werkend eiwit, zoals de Casein Supreme, voor een optimaal resultaat.

Eiwitdieet: Halveer het aantal calorieën bij een of meerdere maaltijden en vul deze maaltijden aan met een Iso Whey V2 shake.

Iso Whey V2 ingredienten:


Uitleg eiwitgehalte
Het gehalte eiwit in eiwitpoeders wordt door grondstofproducenten traditioneel gespecificeerd op basis van drooggewicht. Aanbieders van eiwitsupplementen gebruiken deze informatie vervolgens voor hun productspecificaties.Eiwitpoeders zijn echter niet geheel droog. Zo bevat Isolaat Eiwit normaal gesproken zo’n 4,5% vocht. Het gehalte eiwit in Iso Whey V2 ligt daardoor in de praktijk zo’n 4,5% lager dan het eiwitgehalte dat is vastgesteld op basis van het drooggewicht.

Naturel versus Smaak
Wij hebben ervoor gekozen de samenstelling voor de smaak Naturel en de smaak Banaan, beiden op basis van drooggewicht, op de pot weer te geven, zodat het verschil duidelijk is.

Naturel kent geen toevoegingen als aroma en zoetstof en heeft daardoor het hoogste eiwitpercentage. Elke smaak bevat een andere hoeveelheid zoetstof en aroma, waardoor het eiwitgehalte tussen smaken ook verschillend is.

Voorbeelden
Voor Iso Whey V2 in de smaak Naturel geldt een eiwitpercentage van 93% op basis van drooggewicht. Na correctie van 4,5% voor het vochtgehalte, komen we op een eiwitgehalte van 88,5% eiwit.

Voor de smaak Banaan geldt een eiwitpercentage van 91,7% op basis van drooggewicht. Na correctie van 4,5% voor het vochtgehalte, komen we op een eiwitgehalte van ongeveer 87%.

 

Iso Whey V2 FAQ’s:

V) Waarom kies je voor Iso Whey V2?
A) Iso Whey V2 bevat de hoogste kwaliteit wei isolaat van Europa. Iso Whey V2 is door de nieuwe productietechnologie 100% werkzaam, de meeste andere isolaten zijn dat bij lange na niet. Iso Whey V2 is van zo’n hoog kwaliteitsniveau dat het zelfs geschikt is voor medische doeleinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Iso Whey V2 (2000gr)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *